Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4000g722kcal22.4g100g16g28g
Sipuli 960g290kcal12g46.1g1.9g16.3g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Pekoni rasvainen 960g3609kcal115.2g0g355.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa960g2880kcal220.8g0g220.8g0g
Voi 640g4643kcal7.6g2.6g520.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g26799kcal976g302.6g2408.8g88.6g
Valittu annoskoko8400g13400kcal488g151.3g1204.4g44.3g
Annoskoko puolitettuna4200g6700kcal244g75.7g602.2g22.2g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425