Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3200g640kcal41.6g96g6.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g800g2416kcal152g1.6g200g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g800g1280kcal16.8g30.4g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g12283kcal496.4g535g890.8g36.8g
Valittu annoskoko8400g6142kcal248.2g267.5g445.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna4200g3071kcal124.1g133.8g222.7g9.2g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950