Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1868g7471kcal448.2g28g616.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g467g1812kcal154.1g0g132.6g0g
Ricotta, Castelli2335g3969kcal303.5g58.4g280.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1401g2241kcal37.8g37.8g210.1g0g
Kananmuna kuoreton 1541g2198kcal192.6g4.6g157.9g0g
Voi 467g3387kcal5.6g1.9g379.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 304g1041kcal30.9g212.5g3.6g10.6g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.2g0.6g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g44343kcal2349.4g700.8g3561.8g31g
Valittu annoskoko8400g22171kcal1174.7g350.4g1780.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna4200g11086kcal587.4g175.2g890.5g7.8g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194