Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka2000g7600kcal460g0g600g0g
Cashewpähkinä 800g4594kcal160g150.4g370.8g28g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 2000g1483kcal15g310g8g22g
Fariinisokeri400g1624kcal0g399.6g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos400g2880kcal2g2g320g0g
Päärynä kuorittu 2000g867kcal6.2g160g2g78g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka800g80kcal8.8g6.4g1.6g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g38256kcal1304g2056.8g2604.8g272g
Valittu annoskoko8400g19128kcal652g1028.4g1302.4g136g
Annoskoko puolitettuna4200g9564kcal326g514.2g651.2g68g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597