Porkkana-peruna sosekeitto

Kuori ja pilko porkkanat ja perunat kattilaan.

Lisää joukkoon sipulit.

Tavallisen sipulin voi laittaa lohkoiksi.

Lisää vettä niin, että kasvikset peittyvät.

Laita joukkoon myös kasviliemikuutio.

Keitä kasvikset kypsäksi.

Tämän jälkeen ala soseuttaa sauvasekoittimella kasviksia soseeksi.

Lisää pippuria myllystä sekä hienonnettua basilikaa.

Kun keitto on sosetta, lisää joukkoon vielä maito ja tuorejuusto

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3902g1275kcal24.2g216.9g7.8g99.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 2801g2133kcal52.7g434.2g5.6g28g
Sipuli (kuorittu)667g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g47g49kcal3.7g7.6g0.3g0.9g
Kasvisliemikuutio 73g224kcal7g9.9g17.2g1.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Basilika, kuivattu 10g26kcal1.4g2g0.4g4.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen667g220kcal22g32.7g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200g347kcal15.2g4.6g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g9016kcal274.2g1495.2g126.6g300.6g
Valittu annoskoko8400g4508kcal137.1g747.6g63.3g150.3g
Annoskoko puolitettuna4200g2254kcal68.6g373.8g31.7g75.2g
Arvot/100g100g54kcal1.6g8.9g0.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96242