Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali90g22kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Selleri, annos 50g112g16kcal1.1g3.4g0g0g
Paprika, vihre23g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.4g4.3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 7.4g23kcal0.7g1g1.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1683g288kcal10.4g45.2g5g15g
Valittu annoskoko841g144kcal5.2g22.6g2.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna421g72kcal2.6g11.3g1.3g3.8g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639