Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1279g2174kcal255.8g0g127.9g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Valkokaali keräkaali 3198g888kcal38.1g129.8g6.4g67.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)35g99kcal3.3g6.3g6.7g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow42g108kcal4.2g4.2g8.3g0.7g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Vesi3198g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16832g6945kcal619g357.6g301.4g163.8g
Valittu annoskoko8416g3472kcal309.5g178.8g150.7g81.9g
Annoskoko puolitettuna4208g1736kcal154.8g89.4g75.4g41g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648