Kukkakaali-parsakaali-palvikinkkugratiini

Laita kukkakaali- ja parsakaalinuput voideltuun vuokaan.

Lisää sekaan kuutioitu palvikinkku.

Kaada päälle kolmen juuston ruokakerma.

Paista 200 °C:ssa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito Korpelan palvikinkku2405g2405kcal408.8g24g72.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2004g2405kcal68.1g72.1g200.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2405g409kcal45.7g50.5g4.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1603g321kcal48.1g32.1g0g40.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16832g11077kcal1141.4g357.4g554.6g80.2g
Valittu annoskoko8416g5539kcal570.7g178.7g277.3g40.1g
Annoskoko puolitettuna4208g2769kcal285.4g89.4g138.7g20.1g
Arvot/100g100g66kcal6.8g2.1g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354319