Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty4144g12019kcal911.8g1865g66.3g0g
Oliiviöljy 365g3227kcal0g0g364.9g0g
Sipuli (kuorittu)631g170kcal8.2g30.3g1.3g10.7g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Inkivääri, tuore, silputtu225g180kcal4.1g40.1g1.8g4.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2252g451kcal13.5g85.6g6.8g31.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g72g252kcal1.2g64.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 541g1071kcal7.5g9.7g108.1g23.8g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g4.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g18g47kcal0.6g14.3g0.6g9.9g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16848g35210kcal1917.4g4261g1105.6g186g
Valittu annoskoko8424g17605kcal958.7g2130.5g552.8g93g
Annoskoko puolitettuna4212g8802kcal479.4g1065.3g276.4g46.5g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903