Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Purjosipuli 212g49kcal3.8g5.1g0.4g4.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1599g289kcal9g40g6.4g11.2g
Paprika punainen 908g266kcal8.5g40.8g3.6g17.2g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g107.9g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g40g120kcal6.4g2.8g9.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 800g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g2399g2279kcal479.8g0g16.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1479g592kcal16.3g106.5g7.4g20.7g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16848g9756kcal1067.2g502.4g309.8g133.4g
Valittu annoskoko8424g4878kcal533.6g251.2g154.9g66.7g
Annoskoko puolitettuna4212g2439kcal266.8g125.6g77.5g33.4g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762