Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5412g6819kcal595.3g16.2g487g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g1263g3409kcal164.2g0g303g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1443g3608kcal274.2g0.4g317.5g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g180g1624kcal0g0g180.4g0g
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16848g32227kcal2069.6g34g2722.4g0g
Valittu annoskoko8424g16113kcal1034.8g17g1361.2g0g
Annoskoko puolitettuna4212g8057kcal517.4g8.5g680.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594