Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4668g985kcal56g158.7g9.3g98g
Jauheliha, sika-nauta 1867g4135kcal326.8g0g317.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g584g239kcal8.2g47.3g1.8g0g
Aurajuusto374g1270kcal74.7g0g108.3g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g934g3174kcal18.7g28g326.8g0g
Aromisuola (5g)1.9g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16856g19609kcal968.8g468.4g1527.2g196g
Valittu annoskoko8428g9804kcal484.4g234.2g763.6g98g
Annoskoko puolitettuna4214g4902kcal242.2g117.1g381.8g49g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072