Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen140g195kcal26.6g0g9.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Porkkana keitetty44g12kcal0.3g2.2g0.1g1.1g
Ohrasuurimo 35g113kcal2.9g22.1g0.7g2.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.8g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1687g764kcal64g71g23g9.6g
Valittu annoskoko843g382kcal32g35.5g11.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna422g191kcal16g17.8g5.8g2.4g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422