BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g2624g2640kcal78.7g367.4g96g23.6g
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g25g1g8.8g
Chili paprika punainen140g56kcal2.8g12.6g0g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Rypsiöljy 468g4139kcal0g0g468g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16864g25819kcal1321.2g908g1891g68.2g
Valittu annoskoko8432g12909kcal660.6g454g945.5g34.1g
Annoskoko puolitettuna4216g6455kcal330.3g227g472.8g17.1g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537