Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3000g1050kcal48g207g3g42g
Tomaattimehu Valio2000g400kcal20g80g0g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g30g14kcal0.6g2.4g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Katkarapu 1080g739kcal156g0g11.9g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1140g1083kcal91.2g159.6g8g91.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16864g8686kcal665.8g1010.8g205.8g279.6g
Valittu annoskoko8432g4343kcal332.9g505.4g102.9g139.8g
Annoskoko puolitettuna4216g2172kcal166.5g252.7g51.5g69.9g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378