Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Nakki, keskiarvo 172g401kcal19.6g2g35.4g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g429g129kcal6.4g19.3g1.7g10.7g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g115g52kcal0.2g12.6g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g115g183kcal2.4g4.4g17.2g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g8.6g19kcal0.5g2.1g0.9g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g1633kcal58.4g81.2g117.2g22.2g
Valittu annoskoko844g816kcal29.2g40.6g58.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna422g408kcal14.6g20.3g29.3g5.6g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966