Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g30g114kcal0.3g27.6g0.2g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g18g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g150g150kcal21g2.6g6.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.4g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Sieni tatti, hapero 300g83kcal5.5g8.7g1.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1689g1296kcal60.8g103.8g65.8g12.8g
Valittu annoskoko845g648kcal30.4g51.9g32.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna422g324kcal15.2g26g16.5g3.2g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234