Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1504g992kcal225.5g0g10.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1504g196kcal16.8g14.7g3g18g
Kirsikkatomaatti, suomalainen501g100kcal3g19g1.5g7g
Herne 1002g691kcal50.7g93.8g4g31.1g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 501g353kcal3.6g73.8g1.9g5.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2005g1286kcal64.2g96.6g70.2g0.2g
Sokeri 50g203kcal0g50.1g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 802g214kcal3.2g11.5g5.8g14.6g
Kananmuna, keitetty 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g9644kcal871.8g722.4g306.8g152.4g
Valittu annoskoko8440g4822kcal435.9g361.2g153.4g76.2g
Annoskoko puolitettuna4220g2411kcal218g180.6g76.7g38.1g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170