Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1655g5793kcal198.6g1175.2g34.8g49.7g
Sokeri 1623g6589kcal0g1621.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g127kcal0g31.5g0g0g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.1g0g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 153g565kcal28.3g16.8g33.2g46.4g
Voi 955g6927kcal11.4g3.8g776.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1273g713kcal108.2g63.7g2.5g0g
Pätkis, 18g688g3369kcal24.8g419.4g171.9g0g
Kananmuna kuoreton 1050g1498kcal131.3g3.2g107.7g0g
Taloussuklaa, Fazer637g3279kcal24.8g356.5g191g33.7g
Voi 318g2309kcal3.8g1.3g258.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g62564kcal1069g7434.6g3152.6g260.2g
Valittu annoskoko8448g31282kcal534.5g3717.3g1576.3g130.1g
Annoskoko puolitettuna4224g15641kcal267.3g1858.7g788.2g65.1g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319