Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6449g2172kcal44.5g354.7g6.4g90.3g
Sokeri1709g6938kcal0g1707.2g0g0g
Vesi290g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g18221kcal89g4123.8g12.8g180.6g
Valittu annoskoko8448g9110kcal44.5g2061.9g6.4g90.3g
Annoskoko puolitettuna4224g4555kcal22.3g1031g3.2g45.2g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878