Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5603g9301kcal1064.6g0g560.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl43g108kcal5.2g0.6g9.5g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g480g668kcal60g1.4g47.1g0g
Korppujauho 240g879kcal25.2g179.9g2.5g12.7g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma640g768kcal20.5g28.8g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g23795kcal2367.6g482.8g1369.4g47.2g
Valittu annoskoko8448g11898kcal1183.8g241.4g684.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna4224g5949kcal591.9g120.7g342.4g11.8g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726