Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton3194g21016kcal830.4g351.3g1884.4g63.9g
Canderel makeutusjauhe160g613kcal4.6g148.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 383g1418kcal70.9g42.2g83.2g116.5g
Kookoshiutale 559g3694kcal45.4g35.8g360.7g91.1g
Vesi, vesijohtovesi 958g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)3194g13702kcal2427.4g159.7g351.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g80886kcal6757.4g1475.4g5359.2g543g
Valittu annoskoko8448g40443kcal3378.7g737.7g2679.6g271.5g
Annoskoko puolitettuna4224g20222kcal1689.4g368.9g1339.8g135.8g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892