Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2562g512kcal33.3g76.9g5.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g801g328kcal11.2g64.8g2.4g0g
Isot katkaravut (rainbow)1153g1153kcal265.2g0g10.4g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g641g1153kcal51.2g32g89.7g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 3202g3484kcal124.9g627g35.5g59.9g
Oliiviöljy 90g793kcal0g0g89.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g14846kcal971.6g1601.4g465.6g119.8g
Valittu annoskoko8448g7423kcal485.8g800.7g232.8g59.9g
Annoskoko puolitettuna4224g3712kcal242.9g400.4g116.4g30g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614