Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis8008g8969kcal1761.7g0g240.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 320g224kcal4g36.2g4g12.5g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g48g166kcal4.8g36.5g1.2g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Curryjauhe (-), annos 5g8g26kcal0.8g4g0.8g0.8g
Oregano, kuivattu 8g25kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g19145kcal3557.8g194.6g500.4g66.6g
Valittu annoskoko8448g9572kcal1778.9g97.3g250.2g33.3g
Annoskoko puolitettuna4224g4786kcal889.5g48.7g125.1g16.7g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318485