Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g5992g17675kcal898.7g0g1557.8g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g1198g431kcal10.8g74.3g2.4g33.6g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g1198g288kcal24g43.1g2.4g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g36788kcal1867g234.8g3125.2g67.2g
Valittu annoskoko8448g18394kcal933.5g117.4g1562.6g33.6g
Annoskoko puolitettuna4224g9197kcal466.8g58.7g781.3g16.8g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624