Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4552g10079kcal796.6g0g773.8g0g
Punajuuri 2276g874kcal22.8g157g4.6g56.9g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 710g2023kcal110.1g1.4g177.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g455g50kcal3.6g7.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)455g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g26297kcal1878g375g1914.6g129.2g
Valittu annoskoko8448g13149kcal939g187.5g957.3g64.6g
Annoskoko puolitettuna4224g6574kcal469.5g93.8g478.7g32.3g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091