Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3985g841kcal47.8g135.5g8g83.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu319g332kcal25.2g52g1.9g6.7g
Sipuli 638g193kcal8g30.6g1.3g10.8g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1116g3347kcal256.6g0g256.6g0g
Smetana478g1865kcal10g10.5g200.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g319g236kcal14.3g41.1g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 1594g3530kcal278.9g0g271g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g20686kcal1281.6g539.4g1480.4g202.4g
Valittu annoskoko8448g10343kcal640.8g269.7g740.2g101.2g
Annoskoko puolitettuna4224g5172kcal320.4g134.9g370.1g50.6g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799