Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4267g1822kcal144.2g204.8g42.7g0g
Kananmuna kuoreton 1024g1461kcal128g3.1g105g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1664g5710kcal169.6g1164.8g20g58.2g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1280g179kcal24.3g5.1g6.4g0g
Rypsiöljy 171g1509kcal0g0g170.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g21361kcal932.2g2755.6g689.6g116.4g
Valittu annoskoko8448g10681kcal466.1g1377.8g344.8g58.2g
Annoskoko puolitettuna4224g5340kcal233.1g688.9g172.4g29.1g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474