Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 3999g13093kcal329.9g2575.4g80g303.9g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Vesi3999g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g390g1404kcal50.7g272.9g8.2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g28993kcal761.2g5696.6g176.4g636.6g
Valittu annoskoko8448g14497kcal380.6g2848.3g88.2g318.3g
Annoskoko puolitettuna4224g7248kcal190.3g1424.2g44.1g159.2g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425