Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi100g360kcal50g36g1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g100g374kcal0g97g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl200g700kcal28g128g6.2g11g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl65g416kcal9.1g2.2g41g0g
Rusina 60g175kcal1.7g36.1g0.3g5.8g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl100g900kcal0g0g100g0g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g5990kcal180.6g624.2g299.8g36.4g
Valittu annoskoko845g2995kcal90.3g312.1g149.9g18.2g
Annoskoko puolitettuna423g1498kcal45.2g156.1g75g9.1g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405