Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)842g3619kcal63.1g572.3g115.3g29.5g
Voi 281g2035kcal3.3g1.1g228.1g0g
Liivatelehti, gelatiini67g235kcal57.6g0g0.1g0g
Kahvi mustana 100ml561g18kcal1.7g1.7g0.6g0g
Taloussuklaa, Fazer2245g11559kcal87.5g1256.9g673.3g119g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio2245g7407kcal157.1g291.8g606g0g
Sokeri 477g1936kcal0g476.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g224kcal0g55.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1683g5723kcal33.7g50.5g589.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16912g65514kcal808g5412.8g4425.2g297g
Valittu annoskoko8456g32757kcal404g2706.4g2212.6g148.5g
Annoskoko puolitettuna4228g16378kcal202g1353.2g1106.3g74.3g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252