Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g359g1652kcal21.5g161.6g104.1g3.6g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)215g97kcal0.6g22.6g0.2g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g180g305kcal12.9g28.7g15.3g1.8g
Sokeri 38g155kcal0g38.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g4571kcal83.4g502.4g250.2g10.8g
Valittu annoskoko846g2285kcal41.7g251.2g125.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna423g1143kcal20.9g125.6g62.6g2.7g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509