Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 175g49kcal2.1g7.1g0.4g3.7g
Hirvenliha 140g157kcal29.6g0g4.2g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana 55g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g643kcal68g32.4g23.4g13.4g
Valittu annoskoko846g321kcal34g16.2g11.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna423g161kcal17g8.1g5.9g3.4g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881