Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.3g22kcal0.8g0.8g1.7g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g75g23kcal0.7g3.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g900kcal65.8g56g45.2g6.2g
Valittu annoskoko846g450kcal32.9g28g22.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna423g225kcal16.5g14g11.3g1.6g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177