Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)350g389kcal43.1g6.7g20.7g2.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 175g133kcal3.3g27g0.4g1.8g
Porkkana, keitetty, suolaa 70g23kcal0.4g4g0.1g1.8g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1175kcal97g89.4g43.2g18.2g
Valittu annoskoko846g587kcal48.5g44.7g21.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna423g294kcal24.3g22.4g10.8g4.6g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201