Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)2500g2750kcal575g0g52.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2500g451kcal14g62.5g10g17.5g
Parsakaali brokkoli 1300g456kcal60.1g25.3g3.9g32.5g
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g400g336kcal17.2g76.4g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g150g105kcal12g12.3g5.4g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16920g10882kcal1404.8g471.4g355.2g153.4g
Valittu annoskoko8460g5441kcal702.4g235.7g177.6g76.7g
Annoskoko puolitettuna4230g2721kcal351.2g117.9g88.8g38.4g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375