Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 47g418kcal0g0g47.2g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 700g249kcal1.1g49.8g0.6g14g
Kaurahiutale 56g210kcal8.1g31.9g4.1g5.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.4g3.7kcal0g1.1g0g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1694g2028kcal18.4g231.4g103.8g40.8g
Valittu annoskoko847g1014kcal9.2g115.7g51.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna424g507kcal4.6g57.9g26g10.2g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918