Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.8g14kcal1g0.2g1g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g438g490kcal96.2g6.1g8.7g2.2g
Kevytkerma88g105kcal2.8g3.9g8.8g0g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1.1g2.5g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Voi (perinteinen meijerivoi)6.6g47kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1694g1620kcal208.2g65.8g56.8g6.4g
Valittu annoskoko847g810kcal104.1g32.9g28.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna424g405kcal52.1g16.5g14.2g1.6g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790