Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g219g66kcal2.2g8.8g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6.6g6.3kcal0.1g1.2g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g88g149kcal2.2g5.3g13.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g88g158kcal2.2g6.1g13.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1694g1104kcal19g74g75.4g3.6g
Valittu annoskoko847g552kcal9.5g37g37.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna424g276kcal4.8g18.5g18.9g0.9g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430