Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Pinaattipakaste 150g94g13kcal1.8g0.4g0.5g1.2g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 125g166kcal10.5g22g2.5g6.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.1g11kcal0.6g1.4g0.7g0.3g
Sipuli kuivattu 1.9g5.1kcal0.2g0.7g0g0.7g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)88g206kcal17.5g0.4g14.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g94g351kcal12.3g66.6g5.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1695g1690kcal103.2g190.4g55.4g37.4g
Valittu annoskoko848g845kcal51.6g95.2g27.7g18.7g
Annoskoko puolitettuna424g423kcal25.8g47.6g13.9g9.4g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148