Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Valkokaali keräkaali 417g116kcal5g16.9g0.8g8.8g
Jauheliha, sika-nauta 334g739kcal58.4g0g56.7g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g25g24kcal0.3g4.6g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1695g2152kcal129.2g49g155.2g19.2g
Valittu annoskoko847g1076kcal64.6g24.5g77.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna424g538kcal32.3g12.3g38.8g4.8g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326