Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.4g1g2.4g
Currytahna punainen240g624kcal5g21.8g57.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g128g133kcal10.1g20.9g0.8g2.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g320g307kcal13.4g54.4g0.6g15.7g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g3200g5600kcal48g80g560g0g
Katkarapu 4320g2955kcal623.8g0g47.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16944g21605kcal1405.6g399.4g1575g42.2g
Valittu annoskoko8472g10803kcal702.8g199.7g787.5g21.1g
Annoskoko puolitettuna4236g5401kcal351.4g99.9g393.8g10.6g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666