Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g3200g3520kcal672g0g80g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1560g437kcal9.4g92.8g3.1g39g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Soijakastike 240g145kcal12.4g22.8g0.2g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g240g226kcal10.3g45.8g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1120g258kcal19g35.8g4.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g800g424kcal45.6g42.4g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16944g12646kcal1568.6g594.4g418.8g118.8g
Valittu annoskoko8472g6323kcal784.3g297.2g209.4g59.4g
Annoskoko puolitettuna4236g3162kcal392.2g148.6g104.7g29.7g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446