Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g133g96kcal3.3g22.4g0.1g0g
Juuriselleri 100g32kcal1.2g4.6g0.2g3.1g
Palsternakka 133g85kcal0.7g15.7g0.5g6g
Peruna, keskikokoinen 60g133g80kcal2g17.3g0.1g1.2g
Fenkoli, annos 100g67g21kcal0.8g4.9g0.1g2.1g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g133g127kcal10.7g18.7g0.9g10.7g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g982kcal38.2g172.2g12.2g48.4g
Valittu annoskoko848g491kcal19.1g86.1g6.1g24.2g
Annoskoko puolitettuna424g246kcal9.6g43.1g3.1g12.1g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.2g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840