Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 57g231kcal0g56.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai44g152kcal5.2g30.9g0.9g1.3g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 134g177kcal3.5g4.3g16.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl134g456kcal2.7g4g46.9g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Mansikka 335g156kcal1.7g28.1g0.7g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g2921kcal54.2g313g151.8g15.4g
Valittu annoskoko848g1460kcal27.1g156.5g75.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna424g730kcal13.6g78.3g38g3.9g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709