Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 34g25kcal4.4g0.4g0.1g2.3g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 36g321kcal0g0g36.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 438g1501kcal44.6g306.2g5.2g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g3695kcal98g613.2g83.2g35.2g
Valittu annoskoko848g1848kcal49g306.6g41.6g17.6g
Annoskoko puolitettuna424g924kcal24.5g153.3g20.8g8.8g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760