Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g232g195kcal2.6g42.4g0.9g4.2g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g133g954kcal0g0g106g0g
Sokeri 169g686kcal0g168.8g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g109g156kcal7.5g0.2g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 172g591kcal17.6g120.6g2.1g6g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.6g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g5243kcal56.6g680.2g230.8g20.4g
Valittu annoskoko848g2622kcal28.3g340.1g115.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna424g1311kcal14.2g170.1g57.7g5.1g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468