Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 377g835kcal66g0g64.1g0g
Kananmuna kuoreton 119g169kcal14.8g0.4g12.1g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g108g126kcal3g4.3g10.8g0g
Edamer Viipale, annos 18g108g347kcal26.9g2.2g25.8g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Tomaatti 81g18kcal0.5g2.8g0.2g1.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g3049kcal225.8g28.4g226.4g4.8g
Valittu annoskoko848g1525kcal112.9g14.2g113.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna424g762kcal56.5g7.1g56.6g1.2g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249