Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g299g2185kcal3g3g239.4g0g
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g40g158kcal0.7g38.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)14g1.4kcal0.2g0g0.1g11.9g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton48g153kcal11.1g5g10g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g6310kcal139.8g111.8g589g23.8g
Valittu annoskoko848g3155kcal69.9g55.9g294.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna424g1578kcal35g28g147.3g6g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546