Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 600g3864kcal84.6g20.4g366g105g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g40g88kcal1.8g19.6g0.3g16g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g128g394kcal0g98.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g8692kcal172.8g277.2g732.6g242g
Valittu annoskoko848g4346kcal86.4g138.6g366.3g121g
Annoskoko puolitettuna424g2173kcal43.2g69.3g183.2g60.5g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195